Wrah!


Luiewijvenpasta Hoofdgerecht · Werelds · Vegetarisch


  • 200 Gram
  • 25 Gram
  • 100 Gram

Kruiden en Specerijen

  • 0.5 Eetlepel
  • 0.5 Theelepel
  • 0.5 Eetlepel
  • 0.5 Eetlepel
  • 2.5 Stuk
  • 1 Snufje
  1. Snijd de roosjes van de bloemkool af en maak piepklein. Kook de rest, ook de stronk, in kleine stukjes gaar. Pureer dit met met de helft van de pinda's, de currypasta, de kokosroom en met kookwater om het dun en sauzig te maken. Breng op smaak met suiker, wat zout en het limoensap. Hak de overige pinda's tot grof kruim. Knip de limoenblaadjes in dunne reepjes. Kook de pasta al dente, voeg de laatste 3 min de bloemkoolroosjes toe. Meng de pasta met de saus en bestrooi met de gehakte pinda's en het limoenblad. Wijnadvies: duitse muller-thurgau